Моделі

«ІСТОРІЇ ALFA ROMEO»: РОЗПОВІДІ ПРО БРЕНД ДЛЯ ВСІХ ШАНУВАЛЬНИКІВ

Добре розказана історія схожа на добре зроблену машину, здатну заворожувати і хвилювати: вона дозволяє вам далеко зайти, принаймні, за допомогою уяви, і насолоджуватися видом, який проноситься за вікном. Особливо в цей складний період є велике бажання історій, і Alfa Romeo може багато розповісти.

Красиві історії хвилюють і розраджують, а особливо в найскладніші моменти вони надають бадьору підтримку.

«Історії Alfa Romeo» – редакційний план, присвячений 110-річній історії

Дійсно 24 червня 2020 року бренд подолає нову престижну віху: Alfa Romeo відзначатиме 110 років, зазначених технологічними інноваціями, спортивними успіхами і незабутніми витворами на чотирьох колесах, і щоб відзначити такий важливий день народження, була розроблена веб-колонка «Історії Alfa Romeo», присвячена всім автолюбителям. Зрештою, неможливо говорити про історію світового автомобілізму, не згадавши Alfa Romeo: символ «Biscione» (вуж) дійсно знаходиться в серці не тільки альфістів, але і всіх любителів краси. Історія Alfa Romeo насправді увібрала в себе все найкраще з італійської геніальності, а її технічна і художня спадщина зачіпає також і області, які виходять за рамки автомобільного світу.

Головне – це пристрасть: Alfa Romeo розповідає про Alfa Romeo

«Історії Alfa Romeo» розкажуть про цікаві випадки, звичаї, факти, пов’язані з розвитком бренду, а також з історичним і соціальним розвитком Італії, через її найвідоміші моделі, супроводжувані архівними фотографіями і зображеннями автомобілів, розміщеними в Історичному музеї Alfa Romeo в Арезе.

Як і будь-яке творіння, з логотипом Biscione (вуж), «Історії Альфа Ромео» орієнтовані на тих, хто сідає за кермо, але не тільки. Від епізоду до епізоду «Історії Альфа Ромео» дозволять вам зустрітися з водіями і зірками, техніками і стилістами, знаменитостями і простими ентузіастами – головними героями легенди Альфа Ромео.

Від вулиці Капуччо до глобальних масштабів

«Історії Alfa Romeo» допоможуть зрозуміти коріння Alfa Romeo і переплетення зв’язків з Лондоном, Бордо і Неаполем, які надали бренду міжнародний масштаб з моменту його виникнення. Для початку мова піде про перший зроблений автомобіль – 24 HP (24 к.с.), спроектованому Джузеппе Мерозі в його міланському будинку на вулиці Капуччо, ще до того, як назва компанії A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) була зареєстрована в Мілані 24 червня 1910 року. І, звичайно, у вас буде можливість знову пережити витоки спортивної легенди Альфа Ромео: від гоночного дебюту в 1911 році до першої перемоги в Targa Florio, свідоцтва про народження легендарної Quadrifoglio.


Назад до переліку новин